محمدعلی محققی، در پنل برنامه سلامت خانواده و ادغام آموزش و نظام سلامت، در نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت در سالن اجلاس سران، گفت: عدالت در سلامت آرمان بزرگ و بلندی است که در شرایطی که شاهد ظالمانه ترین رویکردها در جنایات رژیم منحوس صهیونیستی و کشتار بیرحمانه مادران و کودکان و محرومیت آنان از همه حقوق انسانی و سلامتی هستیم، جای خالی آن بیشتر نمایان است.
وی افزود: در نظام سلامت ایران، موتور محرکه نظام آموزش عالی است که اگر درست عمل کند و بر اساس مسئولیتهای محوله قانونی انجام شود، عدالت در سلامت محقق میشود.
معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه دستاوردهای نظام سلامت ایران پیامهای الهام بخشی برای همه مردم دنیا دارد، خاطرنشان کرد: سلامت نعمت مجهولی است که همه انسانها به همه ابعادش نیاز دارند و مهمترین دغدغه دولتها بوده و شایسته است با شیوههای مناسب به ملتها اعطا و از تمام ظرفیتهای آن بهره برداری شود.
محققی با بیان اینکه ساختار اصلی نظام سلامت ایران شبکه بهداشتی است که از نقاط صفر مرزی تا قلب پایتخت را پوشش میدهد، تصریح کرد: همه برنامههای ضروری، موجود و جدید سلامت باید در قالب این شبکه طراحی و اجرا شود.
معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی با اعلام اینکه نباید ساختار موازی شبکه بهداشتی ایجاد شود، گفت: اصلی ترین ظرفیت ساختار سلامت در ایران ادغام آموزش و پژوهش در مراقبتها و خدمات سلامت است. تعمیم ادغام به هر نقطه کشور و تعمیق همه ظرفیتهای سلامت با رویکردهای عادلانه، از ظرفیتهای آموزش سلامت است.
محققی در پایان یاد و خاطره شهدای سلامت در دفاع مقدس و همه گیری کرونا را گرامی داشت و تقدیم این شهدا را از برجستهترین فرازهای تاریخ نظام سلامت ایران و مورد الگوی جهانیان دانست.
نظر شما